Yılbaşı demek kırmızılar, yeşiller, payetler, simler demek! 2021 yılına girerken tercih ettiğimiz sakin ev kombinleri geride kalırken, 2022 yılına daha şık kombinlerle ve büyük kutlamalarla girmeyi hayal ediyoruz hepimiz… Bu hayal doğrultusunda, Milagron ekibi olarak herkese ilham olabilecek ve her tarza uygun yılbaşı kombin önerileri hazırlamak istedik. Haydi gelin bu stillere hep birlikte göz atalım!

İlk önerimiz, yılbaşını şık bir restoranda ya da eğlence mekânında geçirecekler için geliyor. Yılbaşının klasikleşmiş rengi kırmızıdan vazgeçmeyenler için Maat Clothing’in “Daisy Terra” elbisesi oldukça ideal. Karın ve omuzdan koltuk altına kadar uzanan dekolte detaylı, kol bitiminden orta parmağa geçirilebilir eldivenli penye kumaş mini elbise ile tüm gözlerin sizde olmasını sağlayabilir ve 2022’ye iddialı bir başlangıç yapabilirsiniz. Fotoğrafta da görüldüğü gibi, dize kadar uzanan dar çizmelerle veya stilettolarla tercih edilebilir. Saçınızı toplu kullanmak isterseniz, yukarıdan bir atkuyruğu boynunuzu olduğundan daha uzun göstermeye yardım edecektir. Büyük gümüş halka küpeler ise bu boyun görüntüsünü süsler bizce! Dileriz tüm yılınız bu elbise kadar havalı ve canlı geçer!

Sıradaki kombin önerimiz, “Ben hem şık hem de rahat olmak istiyorum” diyenlere geliyor. Ayera’nın “Yarasa Kol Detaylı Kısa Kimono Üstü” ve “Riomaggiore İspanyol Paça Pantolonu” ile tek renk kombini yapabilir ve sıradanlıktan uzaklaşabilirsiniz! Mavi, yeşil, turuncu ve bej rengi bulunan bu parçaların bej olanı yılbaşına daha uygun bizce! Ayrıca bu parçalara sahip olduktan sonra, yalnızca 2022 yılına girerken değil, 2022 yılının genelinde ve ilerleyen yıllar içinde de bu parçaları ayrı ayrı kullanarak farklı stillerde kombinler yaratabilirsiniz. Örneğin, bu İspanyol paça pantolonu, yün kazaklarla ve topuklu botlarla da çok yakıştırdık. Böylelikle hem şık hem de casual bir parça elde etmiş olursunuz!

Rêve De Gosse markasının yılbaşına uygun olabilecek üç farklı parçasını sizin için derledik. Bu üç parçadan ilki olan “Twin turuncu” elbisesi, yılbaşının ışıl ışıllığını yansıtıyor. Tam bir dans elbisesi olan bu parça ile sabaha kadar sürecek eğlencelerde, dans pistlerinden ayrılmamalısınız bizce. “Milota” model elbise ise belindeki pencere detayı ve uzun kollarıyla şık bir dekolte şansı veriyor sizlere. Uzun kürk montlarla veya daha farklı bir stilde kısa deri ceketlerle çok iyi uyum sağlayabilir. Desenli ve hareketli bir elbise arayışında olanlar için ise Floraison modeli oldukça ideal. Tül detaylı balon kolları ve drapeli etek kısmı ile sizi olduğunuzdan daha uzun gösterecek olan bu elbiseyi beyaz veya bej tonlarındaki ceketlerle kombinleyebilir; altın rengi küpelerle de daha şık hale getirebilirsiniz. Peki ya senin favori Rêve De Gosse elbisen hangisi oldu?

Yılbaşını evde geçirecekseniz ve sizi rahat, sıcacık hissettirecek bir kazak arayışındaysanız Bute’nin “Vajza Green of Soul” isimli yeşil ve kırmızı renkteki kazaklarına göz atabilirsiniz. Üzerindeki insan silueti çizimiyle fark yaratan bu kazakların yün kumaşa sahip olması sebebiyle de sizi tüm kış boyunca soğuklardan koruyacağa benziyor.

Yılbaşında bile “Siyahtan vazgeçmem” diyenlere Naia’nın “Wild Rose” siyah elbisesini öneriyoruz. Yaz-kış rahatlıkla giyebileceğiniz bu elbise, kayık yaka omuz detayı sayesinde omuzlarınızı daha geniş gösterecek. Uzun dar çizmelerle ve file çoraplarla kombinleyebilir, üstünüze ise yine siyah renkte bir bolero tercih edebilirsiniz!

Aralık 28, 2021