Yazdan sonbahara geçtiğimiz ve şehre ayak uydurmaya çalıştığımız aylara başladık! Yazın göz bebeği hasır çantalara “Elveda!” deyip, şehrin gözdesi sırt çantalarına “Merhaba!” diyoruz… Bu hafta sizler için şehir hayatında kurtarıcı parçalarımız olan sırt çantalarını inceledik!

Sadece sırt çantalarıyla değil; bel çantaları, bavulları, cüzdanları ve kartvizitlikleriyle tanıdığımız Herschel Supply Co, dünyanın önde gelen çanta üreticilerinden biri haline geldi. 2009 yılında Vancouver'da doğan marka, renk çeşitliliği ve pratikliğiyle kısa sürede genç-yaşlı, kadın-erkek fark etmeksizin herkesin favorisi oldu. Peki neden?
Sırt çantası denince aklımıza hemen lise ve üniversite dönemleri gelse de Herschel sade ve minimal tasarımlarıyla bu önyargının ötesine geçti. Patencilerin, gezginlerin, iş insanlarının ve öğrencilerin favorisi haline gelen Herschel pratik tasarım anlayışıyla ön plana çıkıyor. Pratikliğinin sebebi ise sadece “sırt çantası” olarak sınırlı kalmaması ve dizüstü bilgisayar, anahtarlık ve kulaklık bağlantı bölmelerinin birlikte yer alması!
Kasım 08, 2021