Üniversitelerin açılmasına kısa bir süre kaldı… “Açılmasına” derken fiziksel olarak üniversitelerin açılmasından ve kampüse dönülecek olmasından söz ediyoruz; bu da demek oluyor ki, okula hangi kombinlerle dönüleceğine karar verme zamanı! Uzaktan eğitim sürecinde her ne kadar ekranda nasıl göründüğümüze dikkat etmeye çalışsak da hepimiz eşofmanlarla ya da pijama altlarıyla online derslere girmekten sıkılmıştık doğrusu… Şimdi tam olarak, ayakkabısıyla, ceketiyle baştan aşağı kombin yapabileceğimiz bir döneme girmiş bulunuyoruz. Uzun zamandır dolabımızda bekleyen, yeni alınmış ama fazla giyilmemiş parçaları değerlendirme ve birkaç ufak eklemeyle onları günümüz modasına uyarlama zamanı! Peki bu sene kampüs modası nasıl olacak? Güz döneminin ilk günü gelmeden önce, okula dönüş alışverişinde edinebileceğiniz birkaç kurtarıcı parçayı ve kombin önerisini sizler için derledik.

Doku Kontrastı
Saten ceketlerle kot pantolonları, sporcu biker taytlarla blazer ceketleri kombinlemenin tam zamanı! Bu sene kontrastların senesi ve bu kontrastı, oversize kalıptaki Equpe Saten Blazer Ceket ile yakalamak oldukça kolay. Bizce hem şık ve resmi etkinliklerde hem de daha spor bir kombinle normal okul günlerinde tercih edilebilir.

Oversize Sweatshirt
Ariana Grande'den Hailey Bieber'a kadar herkes bu stili seviyor. Uzun bir kapüşonlu sweatshirt ve spor ayakkabı, ilk gün için en kurtarıcı kombin olacaktır. Fazla uğraşılmış görünümü sevmeyenler ve rahatına düşkünler, bu kombini deneyebilir! WWF Market’in Milagron’a özel ürettiği seriyi hala görmediysen şu an bakmanın tam sırası!

Hiçbir Zaman Modası Geçmeyen Bir Marka, Converse
Converse’nin yeni serisi Run Star Hike, hem kot pantolonlarla hem de eşofman takımlarıyla oldukça güzel bir bütün oluşturuyor bizce. Tabanının yüksek ve kalın olması da, diğer modellerden farklı olarak bu seriyi sonbahara uygun kılıyor.

Kasım 08, 2021