Marvel, 1939'dan beri, en sevilen çizgi romanları ve çizgi romanlarında yer alan karakterleriyle nesillere ilham kaynağı olmuştur. Kült filmleri sayesinde Spider-Man, Iron Man, Captain America, Black Panther ve daha birçok ikonik karakter, tüm dünyaya tanıtıldı. Öyle karakterler yaratıldı ki; o karakterler yalnızca çocuklar için değil, yetişkinler için bile idol haline geldi.

Çizgi Romanlardan İlham Alan Koleksiyon

Olağanüstü Marvel dünyasından ilham alınarak yapılan bu iş birliği, ikonik Eastpak tasarımlarını renklendirip, çeşitlendiriyor. Marvel imajından ve dünyasından esinlenilerek yeniden tasarlanan her çanta, kullanılan cesur grafiklerle ve renkli logolarla dikkat çekiyor. Kadın erkek fark etmeksizin güçlü karakterleriyle milyonları etkileyen Marvel, bu iş birliğiyle de takipçilerinin stilini güçlendiriyor. Özellikle spor şık tarz sahibi kişiler için Eastpak X Marvel iş ortaklığı oldukça ilgi çekici.

Günlük kullanıma da uygun olan Marvel koleksiyonundaki sırt çantaları, yalnızca sınırlı sayıda!Klasik Padded Pak'r sırt çantası ve Springer bel çantası Marvel sloganları ve çizgi romanlarda kullanılan grafiklerle yenilendi. Çantaların ayarlanabilir kayışa sahip olması koleksiyonu daha da kullanışlı hale getiriyor ve Eastpak kalitesini gösteriyor.Canlı renklerin ve yoğun desenlerin trend olduğu bugünlerde Marvel tasarımlarında da mavi, sarı, yeşil ve kırımızı renklerini ağırlıkla kullanılıyor.

Kasım 08, 2021