Yılbaşının yaklaşması ile birlikte şehrin ışıkları arttı, kutlama planları belirlenmeye başladı ve özetle hepimizi yeni yıl heyecanı sardı! Milagron ekibi olarak, bu hafta sizler için, yılbaşı hediye önerileri hazırladık. İster en yakın arkadaşınıza ister sevgilinize, isterseniz de yılbaşı çekilişinde size çıkan o şanslı kişiye bu listeden bir hediye seçebilirsiniz… Haydi gelin, farklı kategorilerden oluşan bu hediyelere birlikte göz atalım!

House of Silk “Liore Demi Bra”:

Yılbaşında kız arkadaşınızı özel bir hediye almak istiyorsanız, House of Silk’in “Liore Demi Bra” modelini tercih edebilirsiniz. Özellikle V yaka kazaklarla veya omzu açık trikolarla çok şık kombinlenebilecek bu parça, oldukça romantik bir seçim olacaktır! 

Luna Merdin “Mari Üçlü Şahmeran Gold”:

Luna Merdin markasının altın renkteki üçlü şahmeranını; annenize, ablanıza ya da kız arkadaşınıza yılbaşı hediyesi olarak alabilirsiniz. Neden mi? Bu parça bizce zamansız ve modası asla geçmeyecek, her yaştaki kadına hitap edebilen bir model!

Ecotone ''Brooklyn Kapitone Açık Antrasit Çanta'':

Vegan ipekten oluşan elma derisi logo detaylı, kapitone çanta; rahat kalıbı ve yumuşak dokusu ile hediye ettiğiniz kişiyi hem şık hem de rahat hissettirir. Kapitonenin moda olduğu bu dönemde, unisex olan Ecotone çantasını, kadın-erkek fark etmeksizin çanta ihtiyacı olan tüm arkadaşlarınıza hediye edebilirsiniz.

Labarin Studio ''Verona Siyah Elbise'':

Labarin Studio’nun kareli mini elbisesini, hediye aldığınız kişiye yılbaşı gecesinden önce vermenizi öneririz çünkü bizce bu elbise tam bir yeni yıl elbisesi! İri halka küpelerle ve topuklu çizmelerle oldukça şık bir kombin yapılabilir. Biz olsak bu görünümü kırmızı ruj ile tamamlardık!

WWF Market ''Penguen Hoodie Kırmızı'':

Eğer ne hediye alacağınızı karar veremediğiniz bir kişiye hediye bakıyorsanız ve garanti bir seçim yapma amacındaysanız, WWF Market’in hoodieleri oldukça ideal bir seçim olacaktır. Kadın-erkek fark etmeksizin her yaştan insanın severek kullanacağı hoodielerden bizim seçimimiz penguenli kırmızı renk oldu. Hem de şu an Milagron’da %25 indirimle satışta!

American Vintage Katsfaction Lentil Jacket:

Eşinize, ağabeyinize ya da erkek arkadaşınıza şık ve ömürlük bir hediye almak istiyorsanız American Vintage’nin yeşil renkteki ceketi, uygun bir seçim olacaktır. Bu ceketi kollarını kıvırarak ya da uzun haliyle kullanabilir, kotlarla kombinleyebilirsiniz.

Eastpak Orbit Peanuts Woodstock Sırt Çantası:

Bu seferki önerimiz ise çocuğuna ya da Woodstock hayranı bir arkadaşına hediye almak isteyenlere geliyor! Eastpak’in klasik Padded Pak’r modeli bu seride daha eğlenceli ve neşeli. Üstelik bu model, şu anda Milagron’da %30 indirimde!

 

 

Bouffee Cloud Tripod Lambader Beyaz Ayaklı:

Bouffee Cloud’un bulut şeklindeki ayaklı lambaderi, tahminimizce herkesin bayılacağı bir hediye olur! Evdeki yılbaşı aurasına da kolaylıkla uyum sağlayabilecek olan bu parçayı şık bir ev hediyesi arayışında olanlara tavsiye ediyoruz!

 

 

 

Aralık 28, 2021